• cd383b0ec7c78e92d4b27e22eb189ec
  • q15
  • q123

Produkte Pick Up

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të Formacionet produktit
që pikërisht përshtatet për aplikacione të ndryshme dhe mjediset operative.

Rreth SHBA

Ne kemi një sistem të menaxhimit shkencor të cilësisë.

Rreth kompanisë

Kompania është e vendosur në Yongnian County, Handan City, Hebei Province, një pjesë të madhe kombëtare pjesë e standardeve bazë të prodhimit.

Kompania është e vendosur në Yongnian County, Handan City, Hebei Province, një pjesë të madhe kombëtare pjesë e standardeve bazë të prodhimit.

Kompania ka 10 të përsosur të avancuar importuar pajisje gjeneruese vidë dhe 500 grupe të bukur, mijëra ton materialeve me cilësi të lartë të papërpunuara dhe më shumë se 300 punëtorë të kualifikuar.

WhatsApp Online Chat!