• cd383b0ec7c78e92d4b27e22eb189ec
  • q15
  • q123

Products Pick Up

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing persis pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

About US

Kita duwe sistem manajemen kualitas ngelmu.

About Company

Perusahaan dumunung ing Yongnian County, Handan City, Langkawi Hebei, a standar bagean basa produksi nasional gedhe.

Perusahaan dumunung ing Yongnian County, Handan City, Langkawi Hebei, a standar bagean basa produksi nasional gedhe.

Perusahaan wis 10 sampurna majeng diimpor peralatan ngasilaken meneng lan 500 set cetakan, ewu ton saka bahan mentahan kualitas dhuwur lan luwih saka 300 buruh trampil.

Tampilan Online Chat!